APŽVALGA:GOSH BB kremas

7:20 AM

Laba!

Šiandien noriu su jumis pasidalinti savo mažyte paslaptimi ir papasakoti apie vieną mėgstamiausių savo makiažo pagrindų puikiai tinkančių bet kokiam odos tipui. Susipažinkite, tai GOSH BB kremas.

Tiek youtube, tiek įvairiuose forumuose vis girdžiu merginas besiskundžiančias dėl niekad nesibaigiančios odisėjos bandant atrasti riebiai odai tinkamą makiažo pagrindą, tačiau niekur negirdėti siaubo istorijų apie dehidratavusios ir sausėti linkusios odos savininkių kančias, kai bet kokia kreminė pudra dar labiau išryškina sausos odos plotelius, raukšleles ir visą kitą šešėliuose besislepiantį blogį. Tad kaip tikras super herojus šis GOSH produktas teigia turintis tris ypatingas galias: maskuoti, drėkinti ir veikti kaip makiažo bazė, o kaip jo išgelbėta mergelė aš patvirtinu, kad šis kremas dengiasi ant odos itin lengvai ir sklandžiai, neišryškina jokių trūkumų, juos paslepia, nežinau kaip dėl tos drėkinimo dalies, tačiau tepantis pojūtis itin malonus ir gaivus.

Šis makiažo pagrindas yra itin lengvas, atrodo šiek tiek blizgus tačiau šį efektą galimą greitai panaikinti užfiksavus kompaktine ar biria pudra, tačiau man itin patinka kaip subtilus blizgesys grąžina gyvybę į išsausėjusią veido odą. Kartais,  kai noriu didesnio maskavimo, mėgstu šį įmaišyti su kitomis sunkesnėmis pudromis (pvz. Maybelline Dream Velvet) ir taip padaryti jų aplikaciją daug sklandesnę. Taip pat manau labai svarbu, kad šviesiausias atspalvis Sand  yra iš tiesų šviesus ir tiks visoms po truputį nykstančioms Lietuvos baltaodėms, nes šią tendenciją pastebėję didieji gamintojai dažnai nusprendžia į mūsų kraštą nebegabenti pačių šviesiausių savo produktų .

Ir galiausiai noriu pasidžiaugti, kad šio kremo sudėtyje neradau nei vieno ingridiento dėl kurio reikėtų sunerimti ar kuris galėtų suerzinti jautrią odą. Tad ar galėtų būti geriau? Sužinosite jau greitai.





You Might Also Like

0 comments